ceturtdiena, 2016. gada 31. marts

Martā izlasītais | Aprīļa TBR


Sveiciens pavasarī! Nu jau patiešām ir sajūta, ka pavasaris beidzot klāt, jo aiz loga arvien biežāk sāk spīdēt saulīte, līdz ar to arī mans garastāvoklis ceļas uz augšu. Drīz vien vispār gribēsies braukt uz jūru un darīt vēl simtiem lietu ārpus mājas (un nedrīkst aizmirst par eksāmenu tuvošanos), tāpēc bail, ka lasīšana paliks otrajā plānā, kā tas notika arī martā. 



Martā izlasītais. Kā jau minēju, šomēnes ar lasīšanu negāja tik spoži. Zinu, ka izlasīju vairāk nekā daudzi citi un vispār šis skaitlis ir diezgan iespaidīgs, tomēr tas tikai pateicoties brīvlaikam, kad izrāvu vairākas grāmatas dažu dienu laikā.  Mēneša sākumā, izlasot Džesijas Bērtones "Miniatūristi", iestigu pamatīgā lasīšanas purvā un pat NEGRIBĒJU ņemt rokās grāmatu vairākas nedēļas, līdz brīvlaikā piespiedu sevi to izdarīt, citādi no šī purva patiešām neizdotos izbrist. 


  1. Džesija Bērtone "Miniatūriste" 3/5
  2. Marie Rutkoski "The Winner's Crime" 4,5/5
  3. Richelle Mead "Bloodlines" 4/5
  4. Jodi Picoult "Lone Wolf" 3/5
  5. Ransom Riggs, Cassandra Jean "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children: The Graphic Novel" 4/5
  6. James Mylet "Lex" 4/5
  7. Ally Condie "Crossed" 3,5/5
  8. Joe Hill "Locke & Key, Vol.6: Alpha & Omega" 3,5/5

Aprīļa TBR. Mans mīļākais gada mēnesis jau klāt, woohoo!! Aprīlis droši vien būs piesātināts ar dažādiem notikumiem, tomēr centīšos vismaz kaut ko izlasīt. 

  1. Paula Hokinsa "Meitene vilcienā";
  2. Šarlote Brontē "Džeina Eira".



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru