ceturtdiena, 2015. gada 1. janvāris

2015. GADA IZAICINĀJUMI

Katru gadu mēs ar Kati izaicinām viena otru ar dažādiem uzdevumiem, kas paveicami gada laikā. 2014. gadā tas bija te minētais "Lasīšanas bingo", kā arī vienkārši mērķi, ko vēlējāmies sasniegt 365 dienu laikā, tāpēc arī šogad kaut kas tāds ir mūsu "nepieciešams paveikt" topa virsgalā. Ko gan mēs darīsim? Un ko arī ikkatram lasītājam laba laika pavadīšanas dēļ vajadzētu paveikt? Par it visu varēs izlasīt tepat!



1. 2015 Pop Sugar reading challenge
Tāpat kā lasīšanas bingo pagājušajā gadā, arī šis izaicinājums ir domāts, lai atrastu atbilstošas grāmatas katram no minētajiem punktiem. Pildot uzdevumus, katra grāmata tiks pievienota zem apraksta, lai ir skaidrs, ko katra no mums ir domājusi. Pilnu izaicinājumu varēs atrast te.

2. A-Z challenge
Šeit (mans) un šeit (Kates) būs atrodams viss izaicinājums, bet pamatā noteikumi ir tieši tādi, kā to skaidro nosaukums - gada laikā ir jāizlasa tik daudz grāmatas, lai varētu to pievienot pie katra no angļu alfabēta burtiem. Pie burta var rakstīt gan autora vārdu, gan uzvārdu, gan grāmatas nosaukumu.

3. TBR jar
Šis nav nekād jaunums, jo jau kādu laiku tādi buktūberi kā Keta jeb Katytastic vai Reilīna jeb padfootandprongs07 jau iepriekš bija veidojuši tādu lietu kā TBR burciņu, kurā ir ievietotas lapiņas ar dažādiem lasīšanas izaicinājumiem, ko katru mēnesi ir jāizvelk un jācenšas izpildīt. Bet tā kā mēs esam mēs, tika izlemts, ka katru mēnesi drīkstēs vilkt divas lapiņas, ja līdz tam laikam viens no uzdevumiem būs izpildīts. Tomēr, ja papilduzdevums līdz mēneša beigām nav izpildīts, nākamā mēneša 1. datumā būs jāvelk lapiņa no jauna un punkts par iepriekšējo netiek ieskaitīts.
TBR burciņā ir 24 lapiņas, no kurām 12 ir ar dažādiem izaicinājumiem un 12 ar konkrētām lasāmvielām no sava grāmatu plaukta. Ja kāda grāmata ir jau lasīta pirms vilkšanas, ir jāņem jauns uzdevums.
Katrs no TBR burciņas vilktais uzdevums tiks pievienots mēneša TBR rakstā.
Sintijas burciņa

Kates burciņa
Pagaidām šķiet, ka tas ir viss plānotais un, lai arī tie ir tikai 3 uzdevumu, pavisam noteikti ikkatru no tiem būs ārkārtīgi grūti izpildīt. :) veiksmi mums un visiem pārējiem, kas arī vēlēsies iesaistīties! Un laimīgu jauno 2015. gadu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru