otrdiena, 2014. gada 8. jūlijs

Booktube-a-thon: iepazīšanās

Sveiki, sausiņi!

Šodien beidzot esmu izlēmusi, ka laiks izveidot šo ierakstu, lai apziņotu pasauli par to, ka gan es, gan Kate piedalāmies www.youtube.com/ izveidotajā lasīšanas izaicinājumā jeb booktube-a-thon.



Kas tas ir un ko šis zvērs ēd? Tātad booktube-a-thon ir grāmatu jūtūba maratons, kura laikā no 14. līdz 20. jūlijam cilvēki (gan buktūberi, gan parasti mirstīgie kā mēs) lasa pēc iespējas vairāk grāmatu. Par to vairāk var uzzināt šajā video:
Šis ir mans pirmais īstais booktube-a-thons, jo katru reizi, kad iedomājos par to, ka būs nedēļu no vietas jālasa, jālasa un jāēd grāmatas kā cepumus... Dūša saskrien papēžos, un es izlemju tomēr izlaist pasākumu.

Tomēr šoreiz viss ir pa īstam!

Ko es lasīšu? Zinu, ka, visticamāk, nespēšu tikt galā ar visu kaudzi, ko var redzēt nedaudz zemāk, tomēr labāk ir izveidot lielāku sarakstu, lai ir lielāka izvēle. Un Ariela Biseta (šī pasākuma dibinātāja) ir katram lasītājam izveidojusi atsevišķus izaicinājumus, tāpēc... Let's do this!


Ko vēl mēs darīsim katru nedēļas dienu? Lai gan šie uzdevumi ir domāti tieši buktūberiem, tomēr - why not? Arī te var to visu paveikt pietiekami labi. Tātad, ir izveidoti septiņu dienu uzdevumi:

1. diena:
Parādīt TOP 3 grāmatas, kuras izlasīju, pateicoties buktūbam

2. diena:
Atrast trīs priekšmetus, kas attēloti uz trim grāmatu vākiem

3. diena:
Uzzīmēt/izveidot labāku vāku kādai grāmatai

4. diena:
Uzrakstīt īsstāstu, iekļaujot trīs grāmatu nosaukumus

5. diena:
Uztaisīt varavīksni no savām grāmatām (jāizmanto: sarkans, oranžs, dzeltens, zaļš, zils, violets)

6. diena:
Atrast piecus priekšmetus, kas atrodas vienā no tajā nedēļā lasītajām grāmatām

7. diena:
Parādīt/pastāstīt, kur visas nedēļas laikā ir lasīts

Tātad, labu lasīšanu un veiksmi mums! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru