ceturtdiena, 2017. gada 13. aprīlis

BY YOUR SIDE by Kasie West

Ar Keisijas Vestas grāmatām iepazinos jau pirms vairākiem gadiem, kad lasīju viņas grāmatas "The Distance Between Us" un "On the Fence", tāpēc, kad dzirdēju labas atsauksmes par šo grāmatu, izlēmu to lejupielādēt un paskatīties, ko tad autore ir sagādājusi šoreiz. 

Šis ir stāsts par meiteni vārdā Autumn (tiešām nezināju, kā pareizi iztulkot), kura muļķīgas sagadīšanās dēļ tiek ieslēgta pilsētas bibliotēkā. Un viss jau būtu labi, ja ne Mārtina Lutera Kinga diena, kas nozīmē, ka bibliotēka būs slēgta 3 dienas... Tomēr drīz izrādās, ka meitene bibliotēkā nav viena...





Būt ieslēgtam bibliotēkā... tas laikam ir katra lasītāja sapnis. Bet tikai ne janvāra vidū, kad tiek atslēgta apkure, un ne tad, kad tev ir anxiety disorder. Izlasot šo grāmatu, sapratu, ka tikt ieslēgtam bibliotēkā varbūt pat būtu visai biedējoši. 

Abas iepriekšējās Keisijas Vestas grāmatas, ko lasīju, bija ļoti viegli lasāmas un pat varētu teikt mīlīgas. Tā ka, ja ir vajadzīga viegla lasāmviela, noteikti izlasiet šo. 


Man ļoti patika arī grāmatas tēli. Galvenā varone dažkārt bija ļoti neizlēmīga un bieži darīja to, ko grib citi, bet patika, kā viņa mainījās stāsta garumā. Arī puisis vārdā Dekss Millers, ar kuru tad meitene bija ieslēgta bibliotēkā, bija ļoti labs tēls. Patika viņa noslēpumainība un neuzticēšanās, kas bija atbilstoša viņa dzīves pieredzei. 

Protams, ka stāstā bija iekļauta arī mīlestība, bet par laimi, tā nebija mīlestība no pirmā acu skatiena. Patiesībā tas bija ļoti skaists mīlas stāsts, kur patiešām atklājās, kāpēc abi jaunieši iemīlējās viens otrā. Godīgi sakot, smaidīju katrā ainā, kad Autumna bija kopā ar Deksu. 

Lai gan piekasīgi lasītāji noteikti atradīs kaut ko, pie kā piekasīties, kopumā man grāmata likās ļoti laba un interesanta. 



9,5/10



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru