sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

BOUT OF BOOKS 12.0: iepazīšanās

Atminos, ka arī iepriekšejā reizē par šo maratonu uzzinājām vien pēdējā brīdī un knapi, knapi paspējām sagatavoties. Tagad, kad līdz notikumam starpā ir vien diena, mēs abas izlēmām: kāpēc gan nepiedalīties atkal?
Malaces. Nudien malaces.



Kas ir "bout of books 12.0"? Tā kā mēs piedalījāmies jau 11.0 un par to ziņojām blogā, visa informācija ir atrodama te, bet vienā teikumā var teikt, ka šis ir lasīšanas maratons, kurā nedēļas laikā ir jāizlasa pēc iespējas vairāk grāmatu.

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 5th and runs through Sunday, January 11th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 12 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team

Kad šis pasākums notiek? 5.-11. janvāris, 2015. gads.

Kas var piedalīties? Jau atkal sakam vienu un to pašu - visi! Tiem, kam ir vēlme lasīt, piedalieties! Pieteikties var šeit.

Kas ir atšķirīgs no iepriekšējās reizes? Tā kā šoreiz nav nekādu uzdevumu un rīkotāji vairāku iemeslu dēļ nemudina dalībniekus tādus veidot, mēs izlēmām, ka šajā reizē (kā nekā ir tikai gada sākums) mēs daudz neiespringsim un izveidosim sarakstiņu ar trim grāmatām, ko izlasīt nedēļas laikā.

Ko es lasīšu?
  1. Stephanie Perkins "Anna and the French Kiss"
  2. Laimens Frenks Baums "Brīnumainais burvis no Oza zemes"
  3. Dž. K. Roulinga "Harijs Poters un fēniksa ordenis, 1. daļa"
Ko Kate lasīs?
  1. Sesilija Aherna "Ar mīlestību, Rozija"
  2. Stephanie Perkins "Anna and the French Kiss"
  3. Lemony Snicket "Penultimate Peril"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru